BusinessITScan in de logistiek en productie

 

 

De BusinessITScan® versterkt je digitale transformatie

Samenwerken aan vernieuwing is de sleutel in de logistiek en productie

 

 

 

 

Iedere schakel in de keten moet scherp zijn  en continu verbeteren om rendabel te blijven. Inzicht is daarbij onmisbaar: rentabiliteit vandaag, klantwensen morgen. Digitale transformatie is niet meer weg te denken en schept nieuwe kansen. Continu een balans aanbrengen tussen verdienmodel, mensen, processen en systemen. Zorgen dat risico's en verbeterkansen helder zijn. Je wilt je mensen meenemen en een pad uitstippelen naar verbetering.

 

 

Hoe de BusinessITScan® je daarbij helpt

 

Snel integraal inzicht

 

 Onafhankelijk 360º inzicht

 6 succesfactoren, 27 thema's

10-55 minuten invultijd

Tijd & plaatsonafhankelijk

Direct je dashboard en adviesrapport

 

Maximaal draagvlak

 

 Betrek stakeholders o.b.v. rollen

 Luister naar hun opinies

 Verzamel hun verbetervoorstellen

 Neem hen mee in de verandering

 Maak je organisatie wendbaar

 

Maximaal rendement

 

 Kleine investering, groot effect

 Grip op bedrijfsvoering en IT

 Betere Business/IT alignment

 Waardecreatie dankzij IT

 Heldere Business/IT Roadmap

 

 

Ook je organisatie digitaal transformeren?

 

 

Ook zij zijn succesvoller door de BusinessITScan®

BusinessITScan - Keolis

"Het is ongelofelijk waardevol dat we langdurige relaties onderhouden met onze klanten, toeleveranciers en medewerkers. Tegelijk is het begrijpelijk dat onze bedrijfsprocessen hierdoor behoorlijk klant- en collegaspecifiek zijn. Dit gaan we harmoniseren, maar dat willen we niet afraffelen. Van deze strategische proces- en IT-vernieuwing willen we vele jaren plezier hebben." Voor deze strategische vernieuwing werd IT's Teamwork ingeschakeld en het platform BusinessITScan.nl gebruikt. Computable schreef het artikel over de 10 projectstappen die Jongeneel zette. 

Ruud Jongeneel
Algemeen Directeur
 
 

BusinessITScan - Keolis

"Om onze prioriteiten voor onze digitale transformatie te bepalen, zochten we een praktische tool om integraal bedrijfsvoering en IT door te lichten en verbetervoorstellen te verzamelen bij directies, concessiebetrokkenen, gebruikers en IT-personeel. Hun 150 verbetervoorstellen en de 200 adviezen uit de BusinessITScan® engine stonden met 1 druk op de knop in het dashboard en adviesrapport. De verbeteringen worden door de medewerkers zelf gedragen; dit maakt de uitvoering alleen maar makkelijker."

Guido Swinkels
Manager ICT
 
Lees meer in de casebeschrijving

BusinessITScan - Caliber.global

"Onze organisatie groeit hard door onze mensen en onze technologie. Zo ontzorgen we onze klanten maximaal met wereldwijde logistieke diensten. We hebben Inter Essence gevraagd te reflecteren op onze projecten en onze IT-diensten. Met de BusinessITScan® en de gesprekken hebben we focus en rust gecreëerd en heldere prioriteiten gesteld. Erg nuttig!"

Arjan Oudejans
Chief Commercial Officer
 
Lees meer in de casebeschrijving

BusinessITScan - Van der Linden

BusinessITScan - Computable

"We vonden het na onze snelle groei, gezond om kritisch naar onze organisatie, processen en ICT te kijken. We wilden geen maandenlange analyse, maar concrete stappen zetten. De BusinessITScan® van IT's Teamwork gaf ons snel inzicht in de IT-tevredenheid en verbeterpunten voor onze processen en automatisering. We zijn op koers!"

John van der Linden
IT- en Informatiemanager, eigenaar
 
Lees meer in de casebeschrijving

BusinessITScan - Computable

BusinessITScan - Computable

"De BusinessITScan® gaf ons goede onderbouwing van onze strategische keuzes én praktische feedback van onze collega's, waarmee we concreet aan de slag konden."

Aart Vollenhoven
CFO
 
Lees meer in de casebeschrijving

BusinessITScan - Low and Bonar

BusinessITScan - Low and Bonar

"Met de BusinessITScan® hebben we op eenvoudige wijze een direct inzicht gekregen in wat 'de business' én wat de IT-afdeling ervaart en belangrijk vindt. De uitkomsten waren snel en op overzichtelijke wijze terug te koppelen waardoor o.a. ook de IT-strategievorming eenvoudiger en met meer buy-in plaats kon vinden."

Bart-Jan van Beckhoven
Group IT Director